Καλως Ήλθατε στον ιστότοπο του Ιατρού Νικόλαου Μενή
Η ακτινολογία παίζει σημαντικό ρόλο στη διάγνωση και είναι ένα ισχυρο όπλο στα χέρια των κλινικών ιατρών όταν τιθεται διαφοροδιαγνωστικό πρόβλημα. Συγκεκριμένα η υπερηχογραφία είναι η πρώτη εύκολη,φθηνή και χωρίς επιβάρυνση από ιοντίζουσα ακτινοβολια διαγνωστική προσέγγιση που σε πολλές περιπτώσεις θέτει και την τελική διάγνωση.

H πολυετή εμπειρία, μέσα στα πλαίσια της εξειδίκευσης μου, και η πορεία μου σε μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα και διαγνωστικά εργαστήρια, καθώς και συνεχιζόμενη ενημέρωση στα σύγχρονα διαγνωστικά πρωτόκολα, μου δίνει την ασφάλεια να δώσω απαντήσεις στα κλινικά ερωτήματα που θα τεθούν. Στόχος και διάθεση μου είναι να παράσχω της καλύτερες και πλέον αξιόπιστες ιατρικές μου υπηρεσίες στο νησί της Μυκόνου στο οποίο είμαι πλέον μόνιμος κάτοικος.

Ο χώρος μας
Το ιατρείο είναι εγκατεστημένο στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στο εμπορικό κέντρο ΔΗΛΟΣ στην περιοχή της Αργύραινας. Πραγματοποιούνται όλων των ειδών οι υπέρηχοι και τα triplex,ενώ υπάρχει η δυνατότητα εξετάσεων στον δικό σας χώρο.
Το ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΥΚΟΝΟΥ είναι ένα σύγχρονο ιατρικό κέντρο στεγασμένο σε υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις. Ιδρύθηκε με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στη Μύκονο.

Στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΥΚΟΝΟΥ λειτουργούν πέντε ιατρικά τμήματα άρτια εξοπλισμένα και στελεχωμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες για διάγνωση και αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού.

Άρθρα

ΜΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ. ΙΚΕ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ: ΜΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Δ/ΝΣΗ ΧΟΥΛΑΚΙΑ 84600 ΜΥΚΟΝΟΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣΦΟΡΩΝ: ΤΣΑΥ
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 500,00 ΕΥΡΩ.

Επικοινωνία

Αργύραινα-Μύκονος Τηλ. 22890 77700-228902 8353
Κινητό. +306937416859
Fax. 2289028354
E-mail. nikosmenis@yahoo.gr